Lekkage? Lift kapot? Trappenhuis vies? Of moet het dak worden gerenoveerd?

Wacht als VvE niet te lang met het onderhoud en het uitvoeren van renovaties. Neem contact met ons op voor het uitbesteden van het VvE Beheer. Op die manier heeft u de zekerheid dat de bewonerstevredenheid hoog blijft.

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

Technisch en bouwkundig VvE Beheer uitbesteden

Regelmatig onderhoud aan het gebouw of complex zorgt voor een blijvend woonplezier. Hiervoor is professionaliteit en een scherpe planning nodig. 24/7 VvE Beheer B.V. regelt dit voor uw VvE. Iets dat u veel tijd en moeite bespaart. Onze specialisten beschikken over alle technische en bouwkundige kennis om kleine en grote projecten aan te pakken. Kies er dan ook voor om het technisch en bouwkundig VvE beheer uit te besteden aan 24/7 VvE Beheer B.V..

Technische en bouwkundige beheerstaken

Wij voeren onder meer de volgende technische en bouwkundige beheerstaken uit: Het uitvoeren van dagelijks en periodiek onderhoud van het gebouw De schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes Het opstellen en bijstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) Het opvragen van offertes bij bouwbedrijven voor verbouwingen en renovaties De afwikkeling van alle administratieve taken Betalingen van facturen

Technisch beheer

24/7 VvE Beheer B.V. zorgt voor de uitvoering van alle schoonmaakwerkzaamheden en andere onderhoudstaken. Hierbij kunt u denken aan gevelonderhoud, schilderwerk, onderhoud aan het trappenhuis en liftonderhoud. Verder regelen wij ook het contractbeheer met onder meer de schilders, glazenwassers, hoveniers en loodgieters. Natuurlijk kiezen wij de beste onderhoudscontracten.

Bouwkundig beheer

Wij helpen u met het opstellen en bijstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Hierin staat de planning voor het technisch VvE Beheer. In het MJOP staat duidelijk omschreven welke onderhoudstaken er op de korte en lange termijn worden uitgevoerd. Zo staat er onder meer in wanneer er onderhoud of een renovatie nodig is aan de gevel, liften, het dak of de balkons. 24/4 VvE Beheer regelt de verplichte, jaarlijkse bouwkundige inspectie. Op basis van deze inspectie wordt het MJOP gemaakt of bijgesteld.

Renovaties

Naast onderhoud, zijn periodieke renovaties noodzakelijk. Ook deze staan in het MJOP vermeld. Wij vragen op tijd offertes aan bij de bouwbedrijven. Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij enkel samen met ervaren bouwkundigen waarmee wij een rechtstreeks contact hebben. Renovaties worden dan op tijd uitgevoerd, zodat er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Ook regelen wij onvoorziene reparaties, zoals storingen of lekkages. Ons team ziet erop toe dat een renovatie of reparatie goed wordt uitgevoerd. Het eindresultaat moet immers perfect zijn.

Ontdek de voordelen

Het uitbesteden van het VvE-beheer aan 24/7 VvE Beheer B.V. levert u veel voordelen op. Het bespaart u heel veel tijd als u de VvE door ons laat beheren. Ons team beschikt over alle benodigde kennis om alles te regelen voor uw VvE. In overleg met u beheren wij uw VvE. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om de bestuurlijke, administratieve, technische of bouwkundige diensten.

Interesse in 24/7 VvE Beheer B.V.? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in 24/7 VvE Beheer B.V. als u VvE beheerder? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan snel een prijsopgave van ons.

Pakket 1: Administratief, financieel en juridisch advies?

U zoekt een partij die uw administratief, juridisch en financieel beheer voor u kan regelen? Bekijk onze pakketten en vraag vrijblijvend een offerte op.
Meer informatie

Pakket 3: Zowel financieel, administratief, bestuurlijk, als technisch en bouwkundig beheer uitbesteden?

U zoekt een partij die uw financieel, administratief, bestuurlijk, technisch als bouwkundig voor u kan regelen? Bekijk onze pakketten en neem vrijblijvend contact met ons op!
Meer informatie
Meer weten? Bel direct!