Volledig VvE beheer uit laten besteden aan een professionele beheerder?

Wij zorgen ervoor dat alle beheerstaken correct en vakkundig worden uitgevoerd. Ons team met specialisten adviseert en ontzorgt u hierin graag.

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

Administratief VvE Beheer

Wilt u inzicht in alle lopende zaken van uw VvE? Of wilt u achteraf checken of alles goed loopt? Dan kan dit met de online VvE omgeving van 24/7 VvE Beheer B.V.. Hierin kunt u alle notulen en betaalde en onbetaalde facturen gemakkelijk terugvinden. De online omgeving is beschikbaar voor alle VvE-leden. 24/7 VvE Beheer B.V. verzorgt de administratie van uw VvE. Iets dat u heel veel tijd en zorgen scheelt. Door het administratieve beheer aan ons uit te besteden, heeft u de zekerheid dat alles volgens plan en de wettelijke regels verloopt.

Administratieve beheerstaken

Tot de administratieve VvE-beheerstaken behoren: – Opstellen van jaarverslagen – Controleren van contracten en polissen – Regelen van verzekeringen – Administreren van contracten – Het bijhouden van alle archieven en het ledenbestand

Financieel VvE Beheer

Als u het financieel beheer van uw VvE uitbesteedt aan 24/7 VvE Beheer B.V., dan kiest u voor meer zekerheid en professionaliteit. Dankzij onze deskundige hulp weet u zeker dat de financiële zaken van uw VvE helemaal op orde zijn. Wij bewaken het reservefonds en betalingsachterstanden, verzorgen alle boekhouding en stellen samen met u begrotingen en jaarrekeningen op.

Financiële beheerstaken

Tot de financiële VvE-beheerstaken behoren: – Vakkundige verzorging van alle boekhouding – Opstellen van overzichtelijke begrotingen en jaarrekeningen – Bewaken van betalingsachterstanden – Het beheer van de bankrekening van de VvE – Het bewaken van het reservefonds

Bestuurlijk VvE Beheer

Bestuur van uw VvE uitbesteden? 24/7 VvE Beheer B.V. heeft een jarenlange ervaring met bestuurlijk VvE beheer. Het bestuur van uw VvE is van onschatbare waarde. Het management zorgt voor gestroomlijnde processen om alle VvE-leden tevreden te houden. Het besturen van een VvE is echter geen gemakkelijke klus en zeer tijdrovend. Ons team neemt dit graag voor onze rekening. Zo kunnen wij een vaste plek innemen in het bestuur van uw VvE of voorzitten en notuleren tijdens de Algemene Ledenvergadering. 24/7 VvE Beheer B.V. zorgt voor een succesvol VvE Beheer.

Bestuurlijke beheerstaken

Tot de bestuurlijke VvE-beheerstaken behoren: Communicatie met de VvE-leden Organiseren en bijwonen van vergaderingen Voorzitten en notuleren bij vergaderingen Advies geven bij het opstellen van het meerjaren onderhoudsplan (MJOP) Begeleiding van het VVE-bestuur- en commissies Advies geven voor de splitsingsakte, statuten en reglementen Het bemiddelen bij conflicten, advies geven over verzekeringen, begeleiding bieden bij het aanvragen van vergunningen voor renovaties en verbouwingen

Communicatie met VvE-leden

Wij zorgen voor alle communicatie van uw VvE. Zo organiseren wij vergaderingen en bijeenkomsten en zorgen ervoor dat alle leden hiervoor worden uitgenodigd. Wij zorgen ervoor dat er tijdens een vergadering wordt genotuleerd en dat ieder VvE-lid de notulen krijgt.

Volledig uw VvE beheer uitbesteden?!

Veel VvE’s laten het bestuur uitbesteden aan professionals. 24/7 VvE-Beheer B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om geheel of gedeeltelijk de bestuurstaken van uw VvE uit te voeren. Ons team bestaat uit diverse specialisten. Wij bieden u dan ook begeleiding bij diverse beheerstaken. Zo wordt het besturen van de VvE voor u veel makkelijker en minder tijdrovend. Wilt u het bestuurlijk VvE-Beheer uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Beheer uw VvE online met onze software

Pakket 1: Administratief, financieel en juridisch advies?

U zoekt een partij die uw administratief, juridisch en financieel beheer voor u kan regelen? Bekijk onze pakketten en vraag vrijblijvend een offerte op.
Meer informatie