Volledig VvE beheer

Bij 24/7 VvE Beheer B.V. hebben we ruime ervaring met het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaren. Onze specialisten nemen het beheer graag volledig voor u uit handen.

VOLLEDIG VVE BEHEER

24/7 VvE Beheer B.V. ondersteunt u graag met het volledig beheer van uw Vereniging. Door adequaat management zorgen wij voor een financieel gezonde Vereniging, deskundig onderhoud, een goede communicatie met alle betrokken partijen en een correcte, accurate administratie. Wilt u het beheer liever deels uitbesteden? Wij hebben onze dienstverlening opgesplitst in pakketten, waarbij ook separate aspecten van het beheer van uw Vereniging door onze specialisten kunnen worden overgenomen.

Aanvullend op het administratief, financieel en bestuurlijk beheer uit pakket 1, nemen wij bij volledig beheer ook het technisch en bouwkundig beheer, en de begeleiding werkzaamheden groot onderhoud tegen 6% voor u uit handen. Ook kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst.

TECHNISCH BEHEER

Elk appartementencomplex heeft onderhoud nodig. Goed onderhoud is van groot belang voor het behoud en de uitstraling van uw appartementencomplex. Daarnaast voorkomt u mogelijk ook financiële tegenvallers.

Technische beheerstaken

Tot de technische VvE beheerstaken behoren: het in opdracht van de Vereniging laten uitvoeren van klein onderhoud, kritisch controleren van facturen en het opvolgen bij onjuistheden, behandelen van service- en onderhoudswerkzaamheden en het maken en toewijzen van kostenbeoordelingen.

BOUWKUNDIG BEHEER

24/7 VvE Beheer B.V. heeft een eigen team van bouwkundig adviseurs. Zo heeft u altijd direct contact met de juiste specialist. Wij ondersteunen u onder andere met het opstellen, begeleiden en het up-to-date houden van het meerjarenonderhoudsplan.

Bouwkundige beheerstaken

Tot de bouwkundige beheerstaken behoren: het in opdracht van de Vereniging laten uitvoeren van groot onderhoud, kritisch controleren van facturen en het opvolgen bij onjuistheden, opstellen van een werkomschrijving voor uit te voeren werkzaamheden, het begeleiden en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden, bij oplevering opvragen en beoordelen van de garanties en het afhandelen van klachten en claims.

CONTRACTBEHEER

Ook met het contractbeheer ondersteunen wij uw Vereniging. Onze specialisten vergelijken verschillende aanbieders en leggen u altijd de beste de opties voor. 24/7 VvE Beheer B.V. heeft met meerdere mantelpartners goede afspraken gemaakt, waardoor uw Vereniging kan profiteren van financieel voordeel. Tot het contractbeheer behoren de volgende taken: het aanvragen en beheren van onderhoudscontracten, vergelijken van verschillende aanbieders en het verwerken en opvolgen van niet nagekomen afspraken door onderhoudspartijen.

HET VOLLEDIG BEHEER VAN UW VERENIGING ZORGELOOS UITBESTEDEN

Bij 24/7 VvE Beheer B.V. garanderen wij een constante kwaliteit van onze dienstverlening en zorgen ervoor dat het onderhoud, de administratie, financiën en rapportages van uw Vereniging van Eigenaren altijd op orde zijn. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. werken wij samen aan het succes van uw Vereniging.

Bent u nog niet helemaal overtuigd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij gaan graag met u in gesprek.

PAKKET 1: ADMINISTRATIEF, FINANCIEEL EN BESTUURLIJK VVE BEHEER

Het besturen van een Vereniging van Eigenaren is een uitdagende taak. Onze specialisten nemen het beheer graag voor u uit handen of kunnen u ondersteunen in het zelf beheren van uw Vereniging.
Meer informatie