Bouwkundig advies

Bent u als Vereniging van Eigenaren op zoek naar bouwkundig advies? 24/7 VvE Beheer B.V. heeft een eigen team van bouwkundig adviseurs. Zo heeft u altijd direct contact met de juiste specialist.

Het inwinnen van bouwkundig advies

Bouwkundig advies nodig? Hiervoor schakelt u een bouwkundig adviseur in. Een bouwkundig adviseur ondersteund uw Vereniging bij het in kaart brengen van de bouwtechnische staat van het appartementencomplex, zoals scheuren in de gevel of verzakkingen maar ook bij geschillen met aannemers of andere uitvoerenden. Ook kan een bouwkundig adviseur ondersteunen bij het vergelijken en aanvragen van offertes of bij de aan- of verkoop van een woning. Onze bouwkundig adviseurs werken geheel onafhankelijk en stellen altijd uw wensen centraal.

Bouwkundig rapport

Na het afronden van de inspectie ontvangt u van ons een uitgebreid bouwkundig rapport. Mocht er sprake zijn van een discussie met een andere partij, dan zal er eerst een hoor- en wederhoor plaatsvinden. De bouwkundige verzameld dan alle benodigde informatie, zodat een onafhankelijk advies kan plaatsvinden. Deze vindt u terug in het rapport.

Uiteraard zijn onze bouwkundig adviseurs geen juristen, maar zij hebben wel ruime ervaring in het bemiddelen bij en het oplossen van bouwkundige problemen en geschillen.

Bouwkundig jurist

Het kan zijn dat wij problemen signaleren waarbij het aan te raden is om een bouwkundig jurist in te schakelen. Uiteraard doen wij dit in overleg. Bent u zelf op zoek naar een ervaren bouwkundig jurist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen ons netwerk graag beschikbaar.

Bouwkundig adviseur

Onze bouwkundig adviseurs hebben ruime ervaring met het uitvoeren van bouwkundige inspecties, het oplossen van schades en bij het bemiddelen van geschillen. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze adviseurs goed zijn opgeleid, zijn gecertificeerd, prettige gesprekspartners zijn en ruime ervaring hebben. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

De kosten van een bouwkundig rapport

Iedere Vereniging is anders en heeft specifieke wensen en behoeften. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. krijgt u advies op maat en ontvangt u altijd een passende en scherpe offerte.

Bij bouwkundig advies maken wij van tevoren een inschatting van de kosten, waarbij wij u tijdens de opdracht op de hoogte houden of het budget nog passend is of dreigt te overschrijden. In het laatste geval nemen wij eerst contact met u op voor toestemming om door te gaan met de opdracht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Wij gaan graag met u in gesprek.

Onze bouwkundig adviseurs zijn NRBI gecertificeerd:

bouwkundig advies

 

Andere VvE diensten die 24/7 VvE Beheer aanbiedt: