Bouwkundig advies nodig voor uw VvE? Schakel één van onze bouwkundig adviseurs in.

24/7 VvE Beheer heeft eigen bouwkundig adviseurs in dienst, zo kunnen wij uw VvE vakkundig adviseren op ieder vlak. Voert u uw beheer zelf uit en bent u op zoek naar een bouwkundig adviseur? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

Bouwkundig advies inwinnen

Bouwkundig advies nodig? Wanneer schakelt u een bouwkundig adviseur in, dat kan op velerlei gebied zijn. Over het algemeen schakelt u hem in bij problemen waar u niet uitkomt, of bij geschillen met uw aannemers of andere uitvoerenden. Het kan op het gebied van het vergelijken van offertes of het aanvragen van offertes. Onze bouwkundige werken geheel onafhankelijk en zullen uw wensen centraal stellen. Dit zijn nog maar een paar facetten waarvoor u de bouwkundige kan inschakelen. Als u met een bouwkundig probleem zit vraag vrijblijvend een aan de bouwkundige wat hij voor u kan betekenen.

Bouwkundig rapport

Het bouwkundig rapport ontvangt u van ons zodra wij de opdracht hebben afgerond. Nadat u de opdracht aan ons heeft gegeven gaat de bouwkundige aan de slag. Hij zal eerst bij discussies met bijvoorbeeld een aannemer hoor- en wederhoor plaats laten vinden zodat hij onafhankelijk zijn mening kan vormen. Daarop zal een rapport worden gemaakt waarin het probleem staat omschreven en wat zijn eindconclusie is. Natuurlijk is onze bouwkundige geen jurist, maar hij heeft wel veel ervaring in het oplossen van deze problemen en probeert de partijen weer nader tot elkaar te brengen. Maar ook bij andere gevallen zoals scheuren in de gevels, verzakkingen e.d. kan onze bouwkundige u van dienst zijn. Maar ook als uw woning wilt verkopen of dat u een woning wilt kopen kunt een beroep op hem doen.

Bouwkundig jurist

Mochten wij tegen problemen aanlopen waarbij een bouwkundig jurist noodzakelijk is? Of bent u zelf op zoek naar een goede en ervaren bouwkundig jurist? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan ons netwerk graag beschikbaar.

Bouwkundig adviseur

Bouwkundig adviseur nodig? Onze bouwkundigen hebben een jarenlange ervaring in het oplossen van schades en het overleggen met derden waarmee u misschien een geschil heeft. U vindt het toch belangrijk dat het geschil goed en degelijk wordt opgelost en niet ontaard in een ordinaire scheldpartij. Wij eisen dan ook van onze bouwkundige dat ze goed en degelijk zijn opgeleid en dat ze een goede gesprekspartner zijn. Maar wat nog belangrijker is dat zij ook een ruime ervaring hebben. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bouwkundig rapport kosten

Bouwkundig rapport kosten, waar hangt dit vanaf? En wat kost nu een bouwkundige. Dat is geheel afhankelijk van uw vraagstelling. Wij willen er geen eenheidsworst van maken maar wij willen er graag maatwerk van maken. Zodat uw vraag ook duidelijk uiteen wordt gezet in de rapportage en dat u kunt zien dat wij geen kopieergedrag vertonen maar uw probleem serieus nemen. Wij zullen vooraf een inschatting maken van de kosten maken en tijdens het traject houden wij u steeds op de hoogte of we binnen het budget blijven of als het dreigt te overschrijden wij eerst u om toestemming vragen om door te mogen gaan.

Heeft u vragen? Ontvangt u graag een offerte? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze bouwkundig adviseurs? Bel of mail ons om een afspraak in te plannen, 085 060 38 39.

Onze bouwkundig adviseurs zijn NRBI gecertificeerd:

bouwkundig advies