Uw VvE beheerder in Schiedam

VvE beheer Schiedam uitbesteden? Woont u in een nieuwbouwcomplex in Schiedam? Of verhuist u hier binnenkort naar toe? Wij helpen u hier graag bij. Als ervaren en deskundige VvE beheerder ontzorgen wij u. Als u het beheer van uw vereniging van eigenaren in Schiedam laat uitbesteden aan ons bespaart u al snel veel tijd en onnodige kosten. Bovendien krijgt uw complex een goed draaiende en professionele Vereniging van Eigenaren. 24/7 VvE Beheer zorgt voor een perfecte begeleiding en ondersteuning van uw vereniging. De gemeente Schiedam telt ruim 77.000 inwoners. Deze gemeente is erg populair onder forensen en er komen diverse moderne wijken bij, zoals de wijk De Nieuwe Wetenschappers en Groenoord. Verder komen er nieuwe woningen bij in Park Harga. Om het woonplezier te behouden en te vergroten is het natuurlijk belangrijk dat er een vakkundige beheerder is.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Schiedam

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer Schiedam uitbesteden? Het besturen van een goed draaiende vereniging van eigenaren kost veel tijd. Wij weten hoeveel werk hier in gaat zitten en hoe belangrijk een Vereniging van Eigenaren is. Voor het gebouw en voor de bewoners. Een professionele bewaking van het budget, controle van de facturen en heldere communicatie met de VvE-leden zorgt voor een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Wij voorzien u graag van advies bij het besturen van uw vve Schiedam.

Bouwkundig en technisch VvE beheer Schiedam

Als allround VvE Beheerder bieden wij u ook ondersteuning op het gebied van bouwkundige en technische kwesties. Zo vragen wij offertes aan bij schilders, bouwbedrijven en loodgieters. Wij zien toe op een scherp contractbeheer en een planmatig onderhoud van uw gebouw. Ook in geval van onverwachte technische storingen staan wij direct voor u klaar. Onze noodlijn is dag en nacht bereikbaar.

Op zoek naar een volledig gecertificeerde VvE beheerder? Dan heeft u ons gevonden!

Een VvE beheerder moet vandaag de dag aan veel eisen voldoen. Naast de Algemene verordening gegevensbescherming (ook wel de AVG genoemd) zijn er ook zaken zoals een AFM vergunning welke van groot belang is. Tegenwoordig moet een beheerder ook in het bezit zijn van een dergelijk vergunning indien hij voor de vereniging van eigenaren offertes aanvraagt bij diverse assurantie tussenpersonen en/of verzekeraars.
Heeft de beheerder zijn eigen bouwkundig adviseurs in dienst? Controleer dan altijd of deze ook doen aan bijscholing zodat zij hun certificaten up to date houden.

24/7 VvE Beheer voldoet aan alle wettelijke eisen

Alle wettelijke eisen welke gesteld worden aan een vve beheerder hebben wij op orde. Zo zijn wij in het bezit van een AFM vergunning en zijn onze bouwkundigen gecertificeerd en volgen deze op tijd de juiste bijscholingsdagen. Ook zijn wij natuurlijk aangesloten bij de grootste belangen vereniging voor de vve’s, VvE Belang.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Graag lichten wij onze dienstverlening toe in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Komt het overdag niet uit? Ook in de avonduren en eventueel in het weekend lichten wij graag onze dienstverlening toe!

schiedam

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice