Benieuwd naar onze VvE beheer tarieven?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw Vereniging te bespreken en een passende, scherpe offerte te ontvangen.

VvE beheer tarieven

Wij hanteren maximale transparantie en vaste VvE beheer tarieven. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

MAATWERK VOOR IEDERE VERENIGING

Iedere Vereniging van Eigenaren is anders en heeft specifieke wensen en behoeften. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. krijgt u advies op maat en alle aspecten van het beheer kunnen door ervaren experts worden overgenomen. Wij bieden volledig, zorgeloos en efficiënt VvE beheer aan, waarbij u als vereniging weinig omkijken hebt naar het op de juiste manier beheren van de VvE.

Ook is het mogelijk om afzonderlijke aspecten van het beheer door onze specialisten te laten overnemen, waaronder het opstellen van uw Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), vijfjaarlijkse update MJOP, de jaarlijkse schouw en separaat bouwkundig advies. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze specialisten.

OFFERTE OP MAAT

Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij een scherpe en passende offerte op. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Wij gaan graag met u in gesprek.

vve tarieven vergelijken

1 pakket met alle diensten

Volledige ontzorging van het beheer van uw vereniging van eigenaren? Kies voor 24/7 VvE Beheer. Wij verzorgen alle nodige diensten voor zorgeloos en efficiënt VvE beheer.

Administratief

Inzichtelijke administratie met een online platform waartoe ieder VvE-lid toegang heeft, ieder met eigen taken en bevoegdheden.

Financieel

Nooit meer zorgen over financiën of niet-sluitende begrotingen. Onze financieel experts staan tot uw dienst.

Bestuurlijk

Onafhankelijk en vakkundig bestuurlijk VvE beheer. Altijd de juiste vorm van ondersteuning bij het bestuur van de VvE.

Technisch

Namens de VvE zetten wij opdrachten uit voor klein onderhoud en beoordelen wij kritisch de facturen.

Bouwkundig

Met de ondersteuning van onze bouwkundig adviseurs worden (onderhouds)werkzaamheden correct en tijdig uitgevoerd.