Technisch en bouwkundig beheer

Technisch en bouwkundig beheer bestaat onder meer uit het opstellen, bijhouden en uitvoeren van het meerjarenonderhoudsplan. Een complexe taak. Daar helpen we u graag mee.

Technisch beheer

Elk appartementencomplex heeft onderhoud nodig. Goed onderhoud is van groot belang voor het behoud en de uitstraling van uw appartementencomplex. Daarnaast voorkomt u mogelijk ook financiële tegenvallers.

Technische beheertaken

Bij 24/7 VvE Beheer weten we wat er nodig is om correct en accuraat technisch beheer uit te voeren. Met een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en altijd de juiste expert op de juiste plek helpen we u met alle facetten van technisch beheer.

Tot de technische VvE beheertaken behoren bijvoorbeeld:

  • het in opdracht van de Vereniging laten uitvoeren van klein onderhoud
  • kritisch controleren van facturen en het opvolgen bij onjuistheden
  • behandelen van service- en onderhoudswerkzaamheden
  • maken en toewijzen van kostenbeoordelingen

Bij aanvang van iedere VvE inventariseert 24/7 VvE Beheer de voorkeursleveranciers van de VvE. Niemand anders dan de reeds bekende aannemers en andere leveranciers kennen het pand. Wij hebben dan ook de voorkeur om die leveranciers namens de VvE de opdracht te gunnen.

Bouwkundig beheer

24/7 VvE Beheer heeft een eigen team van bouwkundig adviseurs. Zo heeft u altijd direct contact met de juiste specialist. Wij ondersteunen u onder andere met het opstellen, begeleiden en het up-to-date houden van het meerjarenonderhoudsplan.

Met bouwkundig beheer door 24/7 VvE Beheer heeft u geen omkijken meer naar de complexe taken die behoren tot bouwkundig beheer.

Het volledige VvE beheer dat wij bieden ontzorgt volledig. Een persoonlijke benadering en efficiënte aanpak van beheertaken garandeert de beste resultaten voor uw vereniging.

Tot de bouwkundige beheertaken die wij uw Vereniging uit handen kunnen nemen behoren bijvoorbeeld: 

  • opstellen van een werkomschrijving voor uit te voeren werkzaamheden
  • begeleiden en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden
  • bij oplevering opvragen en beoordelen van de garanties
  • afhandelen van klachten en claims

Zit u nog met vragen of wilt u meer weten over VvE beheer door 24/7 VvE Beheer? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. We praten graag verder met u.

 

Andere VvE diensten die 24/7 VvE Beheer aanbiedt: