Uw VvE beheerder in Zoetermeer

VvE Beheer Zoetermeer uitbesteden? Wij staan graag voor u klaar. Als veelzijdig beheerkantoor bieden wij u graag onze diensten aan. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning van uw vereniging van eigenaren, zodat alle taken volgens plan worden uitgevoerd. Bovendien scheelt u dit ook veel geld. Met onze diensten krijgt het gebouw een professionele en ervaren VvE Beheerder. De gemeente Zoetermeer telt ruim 124.000 inwoners. Door diverse nieuwbouwprojecten breidt de stad steeds meer uit. De nieuwe wijken Oosterheem, Villawijk Parkeiland, Het Groene Hart Fase 2, Slot Heemsingel en Villawijk Hoek van Schieland zijn erg populair. Natuurlijk is er in deze nieuwe wijken behoefte aan een professionele VvE Beheerder. Een beheerder die planmatig werkt, kwaliteit levert en een perfecte service levert.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer in Zoetermeer

Het besturen van een vereniging van eigenaren is niet altijd gemakkelijke klus. Zo moet men op de hoogte zijn van diverse zaken en wetgevingen. Wij nemen dit graag voor onze rekening. Ons team kan de Algemene Ledenvergadering leiden of notuleren of een plek innemen in het bestuur van uw Vereniging van Eigenaren. Als u het VvE Beheer in Zoetermeer aan ons uitbesteedt, heeft u inzicht in alle lopende zaken. Voor iedere vereniging hebben wij een online toegang, welke zowel voor het bestuur als per bewoner toegankelijk is. In deze online  omgeving kunt u alle notulen, facturen en correspondentie terugvinden. Hiermee heeft u dus een heel duidelijk overzicht in de administratie van uw appartementencomplex.

Technisch beheer/dagelijkse storingsmeldingen en groot onderhoud

Een goed onderhouden gebouw zorgt voor meer woonplezier en trekt nieuwe bewoners aan. Bovendien blijft de huizenwaarde dan stabiel. Planmatig onderhoud is dan ook van essentieel belang. Wij regelen het contractbeheer voor u en vragen offertes op bij diverse bouwbedrijven. Met 24/7 VvE Beheer weet u dus zeker dat alles goed geregeld is. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op!

zoetermeer

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice