De jaarlijkse schouw

Onze bouwkundig specialisten voeren de jaarlijkse schouw uit aan de hand van een actueel meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Heeft uw Vereniging nog geen MJOP? Ook daar adviseren en helpen wij u graag bij.

JAARLIJKSE SCHOUW VOOR UW VERENIGING

Wat is een jaarlijkse schouw en waarom is dit zo belangrijk? Een jaarlijkse schouw is een jaarlijkse controle in en om het appartementencomplex aan de hand van het MJOP. Er wordt gekeken of de prognose kloppen en/of er werkzaamheden naar voren of achteren geschoven kunnen worden. Op deze manier blijft het meerjarenonderhoudsplan van uw Vereniging actueel en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast kunt u, als bestuur van uw Vereniging, goed onderbouwd uitleg geven over uit te voeren werkzaamheden richting de leden van uw Vereniging.

HET VERSCHIL TUSSEN DE JAARLIJKSE SCHOUW EN EEN MJOP UPDATE

Bij de jaarlijkse schouw wordt het appartementencomplex globaal bekeken en wordt er specifiek gekeken naar de punten die voor het komend jaar op de planning staan, zoals vervanging of grootonderhoud. Bij een MJOP update worden alle onderdelen die zijn opgenomen in de meerjarenonderhoudsplanning grondig doorlopen. Zijn deze nog van toepassing, kloppen de prijzen, en is de prognose voor het onderhoud of de vervanging nog correct?

24/7 VVE BEHEER B.V. ADVISEERT ALTIJD EEN JAARLIJKSE SCHOUW

Het is immers van groot belang om op de hoogte te zijn van de actuele status van uw appartementencomplex. Daarom adviseren wij om altijd een jaarlijkse schouw uit te laten voeren. Heeft u nog geen meerjarenonderhoudsplan of is deze verouderd? Onze bouwkundig specialisten staan u graag te woord.

24/7 VvE Beheer B.V. heeft ruime ervaring met het opstellen en updaten van meerjarenonderhoudsplannen, waarbij wij eigen bouwkundig specialisten in dienst hebben. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit van onze dienstverlening maar ook scherpe en transparante tarieven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Andere VvE diensten die 24/7 VvE Beheer aanbiedt: