VvE beheer in Spijkenisse uitbesteden?

VvE beheer Spijkenisse uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van ons beheerkantoor bestaat uit specialisten met ieder een eigen expertise. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor diverse beheerkwesties. Bovendien helpen wij u ook bij het aanmelden van uw vereniging van eigenaren bij de KvK of het opstellen en bijstellen van het meerjarenonderhoudsplan. Spijkenisse telt ruim 72.000 inwoners en is de derde stad binnen de Stadsregio Rotterdam. Deze stad groeit nog steeds en er komen dus nieuwe inwoners en wijken bij. Ook worden veel wijken heringericht. Zo zijn de nieuwe wijken Het Land en De Haven erg in trek. In deze nieuwe buurten staan diverse woningen en complexen waar behoefte is aan een Vereniging van Eigenaren en een deskundige VvE beheerder in Spijkenisse.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Spijkenisse

Het besturen en beheren van een vereniging van eigenaren kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ook om specifieke kennis. Met de kennis die wij in huizen hebben weten we kunnen wij u met alle belangrijke en (minder belangrijke) zaken voor de bewoners en het complex van dienst zijn. Dit zorgt niet alleen voor een goed onderhouden gebouw, maar ook voor tevreden bewoners. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve, financiële en bestuurlijke beheertaken professioneel worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het organiseren en leiden van de Algemene Ledenvergadering, notuleren, het bewaken van het budget, de administratie uitvoeren en facturen versturen.

Technisch beheer/dagelijkse onderhoudsmeldingen en groot onderhoud

Door een planmatig onderhoud, blijft het gebouw in een goede staat. Bovendien is het veel fijner wonen als alle ruimtes goed zijn onderhouden. Wij zorgen voor de VvE voor een goed contractbeheer met diverse (bouw)bedrijven en zien erop toe dat alle onderhoudstaken planmatig worden uitgevoerd. Ook bij noodzakelijke, technische klussen zijn wij er voor u. Zo kunt u ons altijd bereiken bij noodgevallen. Wij regelen dan dat het defect direct wordt opgelost.

spijkenisse

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice