Professioneel VvE beheer in Rotterdam

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten nemen het beheer graag voor u uit handen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

 

Vraag direct een offerte aan

De echte Rotterdammer weet natuurlijk allang dat Rotterdam de allermooiste stad van Nederland is.
Rotterdam had op 1 januari 2019 ruim 644.000 inwoners en is daarmee de op één na grootste stad van Nederland. Daarnaast is Rotterdam de hoogbouwstad van Nederland en onderscheidt zich als de eigenwijze en moderne architectuurstad aan de rivier.

VvE beheer Rotterdam

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren is een uitdagende taak. 24/7 VvE Beheer B.V. ondersteunt u graag met het administratief, financieel en bestuurlijk beheer van uw Vereniging in Rotterdam. Wij voeren diverse administratieve, financiële en bestuurlijke beheerstaken uit waaronder het organiseren van de Algemene Ledenvergadering, het notuleren en het bijhouden van de administratie. Ook kunnen wij optreden als voorzitter.

Daarnaast ondersteunt ons online platform u bij het administratief beheer van uw Vereniging. Het platform is beveiligd en toegankelijk voor ieder VvE-lid, met eigen taken en bevoegdheden. Met het platform heeft u altijd actueel inzicht in de documenten van uw Vereniging. Zo kunt u onder andere facturen controleren, notulen raadplegen, de Splitsingsakte, het MJOP en het huishoudelijk reglement inzien. Ook kunt u nieuwsberichten plaatsen en storingen melden. Met behulp van ons platform is het administratief beheer van uw Vereniging van Eigenaren sluitend, eenvoudig en transparant.

Uw VvE beheer liever volledig besteden? Ook dat kan. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. hebben we ruime ervaring met het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaren. Onze specialisten nemen het ook het volledig beheer graag voor u uit handen.

ADMINISTRATIEF, FINANCIEEL EN BESTUURLIJK VVE BEHEER ROTTERDAM

Wij zijn er ook voor het uitvoeren van bouwkundige en technische beheertaken. Wij zorgen voor een perfect onderhoud aan uw gebouw in Rotterdam. Natuurlijk worden de onderhoudstaken volgens de planning uitgevoerd. Zo zorgen wij er samen voor dat de gemeenschappelijke ruimtes er netjes uitzien, maar ook dat het verfwerk tijdig wordt uitgevoerd.

BOUWKUNDIG EN TECHNISCH VVE BEHEER ROTTERDAM?

24/7 VvE Beheer B.V. heeft een eigen team van bouwkundig adviseurs. Zo heeft u altijd direct contact met de juiste specialist en zorgen wij voor perfect onderhoud van uw appartementencomplex.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bouwkundig en technisch VvE Beheer in Rotterdam? Op onze website  kunt u meer informatie vinden of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Zorgeloos overstappen

Bent u al aangesloten bij een beheerder en wilt u overstappen? Wij ontzorgen u bij het overstappen van uw huidige beheerder naar ons. Deze overstap is kosteloos en stemmen wij goed en geruisloos met de oude beheerder af.

Het rechtsgeldig opzeggen van de overeenkomst met uw huidige beheerder kan enkel via de Algemene Ledenvergadering (ALV) of tijdens een Buitengewone Ledenvergadering (BLV). Dit besluit wordt vastgelegd in de notulen. Heeft u vragen over dit proces of wilt u dat wij u begeleiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.