VvE beheer in Rotterdam uitbesteden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij regelen het beheer voor uw appartementencomplex in Rotterdam voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

VvE Beheer Rotterdam

VvE Beheer Rotterdam uitbesteden? Nieuwe wijk of nieuwbouwcomplex in Rotterdam? Dan is een goed beheerder natuurlijk onmisbaar. Wij helpen u hier graag bij. Wij zijn een allround beheerkantoor dat diverse beheertaken uitvoert. Ons team bestaat uit experts in een vakgebied, zowel op bouwkundig, technisch, administratief, financieel en bestuurlijk beheer. Zo werken wij met bouwkundigen, administrateurs en accountant. Rotterdam telt ruim 616.000 inwoners en is daarmee de tweede grootste stad van ons land. Het is de enige hoogbouwstad in Nederland met wolkenkrabbers en een skyline. Deze moderne stad groeit nog steeds en verschillende wijken worden vernieuwd. Ook komen er nieuwe wijken bij, zoals Nieuw Kralingen. In al deze nieuwe of vernieuwde wijken is er behoefte aan een Vereniging van Eigenaren die het beheer op zich neemt.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer Rotterdam

Wij weten dat het VvE beheer ontzettend veel tijd kost en niet makkelijk is. Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vereniging van eigenaren in Rotterdam. Wij voeren diverse administratieve, financiële en bestuurlijke beheertaken uit. Zo organiseren wij de Algemene Ledenvergadering, notuleren en houden we de administratie bij. Ook kunnen wij functioneren als voorzitter. Als u het VvE Beheer in Rotterdam aan ons uitbesteedt, krijgt u toegang tot een online platform. Hier heeft u inzicht in alle documenten, zoals facturen, notulen, brieven, het MJOP en onderhoudscontracten. Ook kunt u nieuwsberichten plaatsen en storingsmeldingen doen. Iedere VvE-lid heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot zijn/haar eigen omgeving.

Bouwkundig en technisch VvE Beheer Rotterdam

Wij zijn er ook voor het uitvoeren van bouwkundige en technische beheertaken. Wij zorgen voor een perfect onderhoud aan uw gebouw in Rotterdam. Natuurlijk worden de onderhoudstaken volgens de planning uitgevoegd. Zo zorgen wij er samen voor dat de gemeenschappelijke ruimtes er netjes uitzien, maar ook dat het verfwerk tijdig wordt uitgevoegd.

VvE Beheer Rotterdam

Meer weten? Bel direct!