Professioneel VvE beheer in Rotterdam

De echte Rotterdammer weet natuurlijk allang dat Rotterdam de allermooiste stad van Nederland is.
Rotterdam had op 1 januari 2019 ruim 644.000 inwoners en is daarmee de op één na grootste stad van Nederland. Daarnaast is Rotterdam de hoogbouwstad van Nederland en onderscheidt zich als de eigenwijze en moderne architectuurstad aan de rivier.

VvE Beheer Rotterdam2022-09-13T10:12:18+01:00

VvE beheer Rotterdam

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren is een uitdagende taak. 24/7 VvE Beheer B.V. ondersteunt en ontzorgt u graag met het administratief, financieel en bestuurlijk beheer van uw Vereniging in Rotterdam. Wij voeren diverse administratieve, financiële en bestuurlijke beheerstaken uit waaronder het organiseren van de Algemene Ledenvergadering, het notuleren en het bijhouden van de administratie. Ook kunnen wij optreden als dagvoorzitter.

Daarnaast ondersteunt ons online platform u bij het administratief beheer van uw Vereniging. Het platform is beveiligd en toegankelijk voor ieder VvE-lid, met eigen taken en bevoegdheden. Met het platform heeft u altijd actueel inzicht in de documenten van uw Vereniging. Zo kunt u onder andere facturen controleren, notulen raadplegen, de Splitsingsakte, het MJOP en het huishoudelijk reglement inzien. Ook kunt u nieuwsberichten plaatsen en storingen melden. Met behulp van ons platform is het administratief beheer van uw Vereniging van Eigenaren sluitend, eenvoudig en transparant.

Uw VvE beheer liever volledig besteden? Ook dat kan. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. hebben we ruime ervaring met het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaren. Onze specialisten nemen het ook het volledig beheer graag voor u uit handen.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Rotterdam

De basis voor iedere Vereniging van Eigenaars is het op orde houden van de administratieve beheer. Hier vallen ook taken als financieel- ene bestuurlijk beheer onder. U kunt hierbij denken aan de financiële jaarstukken, maar ook het jaarlijks organiseren van de Algemene Ledenvergadering. Samen met de VvE kijken wij wat u nodig heeft. Met een vaste accountmanager heeft u altijd een aanspreekpunt binnen ons kantoor.

Technisch beheer/dagelijkse storingsmeldingen en groot onderhoud

24/7 VvE Beheer B.V. werkt samen u en de Vereniging aan een gezonde en onderhouden complex.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw Vereniging van Eigenaars kunnen betekenen? Op onze website  kunt u meer informatie vinden of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Zorgeloos overstappen

Bent u al aangesloten bij een beheerder en wilt u overstappen? Wij ontzorgen u bij het overstappen van uw huidige beheerder naar ons. Deze overstap is kosteloos en stemmen wij goed en geruisloos met de oude beheerder af.

Het rechtsgeldig opzeggen van de overeenkomst met uw huidige beheerder kan via de Algemene Ledenvergadering (ALV), tijdens een Buitengewone Ledenvergadering (BLV) of via een unaniem schriftelijk besluit. Het besluit in de vergadering wordt vastgelegd in de notulen. Heeft u vragen over dit proces of wilt u dat wij u begeleiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Waarom 24/7 VvE Beheer?

24/7 VvE Beheer is één van de grootste en meest ervaren partijen voor VvE beheer in de regio Rotterdam. Met lokale kennis is 24/7 VvE Beheer in staat om tegen nette tarieven optimaal beheer van uw VvE te verzorgen. Met een aanpak waar de klant centraal staat en innovatie en technologie geïntegreerd is, kent 24/7 VvE Beheer een zeer hoge klanttevredenheid.
Gevestigd onder de rook Rotterdam, kiest u met 24/7 VvE Beheer voor een betrouwbare partner bij uw VvE in de buurt. Zo kunnen wij efficiënter en doelgerichter te werk gaan dan andere beheerders.

rotterdam

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice

Veelgestelde vragen VvE beheer Rotterdam

Kan 24/7 VvE Beheer vergaderingen leiden bij onze VvE?2022-09-14T09:06:34+01:00

Ja, het voorzitten en/of notuleren bij algemene ledenvergaderingen valt onder het bestuurlijk VvE beheer. Omdat 24/7 VvE Beheer zich bevindt in de regio Rotterdam, kunnen wij eenvoudig aanwezig zijn bij een vergadering. Dankzij jarenlange ervaring kan 24/7 VvE Beheer zorgen voor een pragmatische en objectieve vergadering, waarbij discussiepunten effectief aangepakt kunnen worden.

24/7 VvE Beheer kan bovendien zitting nemen in het bestuur van uw Rotterdamse VvE. Op deze wijze is uw bestuur altijd verzekerd van correct advies. Uiteraard worden alle bestuurlijke beslissingen in samenspraak gemaakt.

Kan 24/7 VvE Beheer assisteren of adviseren bij het opstellen van een MJOP?2022-09-14T09:06:51+01:00

Ja, op basis van NEN 2767-methodiek kan 24/7 VvE Beheer assisteren of adviseren bij het opstellen van een sluitend meerjarenonderhoudsplan. Door ervaring en expertise weten onze experts wat er nodig is om een goed meerjarenonderhoudsplan op te stellen waarmee uw pand in Rotterdam in optimale conditie blijft. Dankzij de methodiek die wij toepassen conform de NEN norm, wordt niets over het hoofd gezien en worden onvoorziene kosten of tekorten voorkomen.

Hoe kan onze VvE overstappen naar 24/7 VvE Beheer?2022-09-14T09:07:05+01:00

Wilt u het beheer van uw Rotterdamse VvE overzetten naar 24/7 VvE Beheer, dan moet de overeenkomst met uw huidige VvE beheerder worden opgezegd. Dit kan alleen tijdens een algemene ledenvergadering (ALV). 24/7 VvE Beheer kan u in dit proces ontzorgen het overstapproces versimpelen.

Op deze wijze kunt u het beheer van uw Rotterdamse VvE zorgeloos overdragen. Overstappen is kosteloos en geruisloos.

Wat is het verschil tussen gedeeltelijk en volledig beheer uitbesteden?2022-09-14T09:07:15+01:00

Wanneer u het beheer van uw VvE in Rotterdam gedeeltelijk wilt uitbesteden, neemt 24/7 VvE Beheer het administratief, financieel en bestuurlijke beheer van de VvE over. U heeft hierdoor niet of nauwelijks omkijken naar administratieve taken. Via het online platform kan ieder lid van de VvE inzicht krijgen in het administratieve beheer.

Bij volledig beheer van uw VvE in Rotterdam verzorgt 24/7 VvE Beheer ook het technisch beheer. Bovendien kan uw VvE gebruik maken van een 24 uurs-storingsdienst van 24/7 VvE Beheer.

Kiest u voor volledig VvE beheer, dan neemt 24/7 VvE Beheer dus alle taken op zich om het bestuur van uw VvE in goede banen te leiden.