VvE beheer in Rotterdam uitbesteden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij regelen het beheer voor uw appartementencomplex in Rotterdam voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

VvE beheer Rotterdam

VvE beheer in Rotterdam laten uitbesteden? Of het nu gaat om bestaande appartementencomplexen of om een nieuwbouwcomplex in Rotterdam, goed vve beheer is van wezenlijk belang. Wij helpen u hier graag bij. Wij zijn een allround beheerkantoor welke u met alle taken kan ondersteunen. Ons team bestaat uit experts in een vakgebied, zowel op bouwkundig, technisch, administratief, financieel en bestuurlijk beheer. Zo hebben wij alle expertises in huis. Rotterdam telt ruim 616.000 inwoners en is daarmee de tweede grootste stad van ons land. Het is de enige hoogbouwstad in Nederland met wolkenkrabbers en een skyline. Deze moderne stad groeit nog steeds en verschillende wijken worden vernieuwd. Ook komen er nieuwe wijken bij, zoals Nieuw Kralingen, de nieuwbouwontwikkelingen op de Kop van Zuid en nog vele andere nieuwe complexen en gedeelten in Rotterdam welke worden ontwikkeld.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer Rotterdam

Wij weten dat het VvE beheer ontzettend veel tijd kost en niet makkelijk is. Wij kunnen u dna ook ontzorgen bij het beheer van uw vereniging van eigenaren in uw woonplaats Rotterdam. Wij voeren diverse administratieve, financiële en bestuurlijke beheertaken uit. Zo organiseren wij de Algemene Ledenvergadering, notuleren en houden we de administratie bij. Ook kunnen wij functioneren als voorzitter. Als u het VvE beheer in Rotterdam aan ons uitbesteedt, krijgt u toegang tot een online platform. Hier heeft u inzicht in alle documenten, zoals facturen, notulen, brieven, het MJOP en onderhoudscontracten. Ook kunt u nieuwsberichten plaatsen en storingsmeldingen doen. Iedere VvE-lid heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot zijn/haar eigen omgeving.

Bouwkundig en technisch VvE Beheer Rotterdam

Wij zijn er ook voor het uitvoeren van bouwkundige en technische beheertaken. Wij zorgen voor een perfect onderhoud aan uw gebouw in Rotterdam. Natuurlijk worden de onderhoudstaken volgens de planning uitgevoerd. Zo zorgen wij er samen voor dat de gemeenschappelijke ruimtes er netjes uitzien, maar ook dat het verfwerk tijdig wordt uitgevoerd.

Is overstappen tussen beheerders echt zo makkelijk?

In principe is dat vrij gemakkelijk. Wij als nieuwe beheerder nemen veelal, in overleg met het bestuur, contact op met de oude beheerder. Samen stemmen wij af welke stukken wij wensen te ontvangen. Indien er een fysiek dossier aanwezig is, dan zullen wij een afspraak maken om het archief van de vereniging van eigenaren op te halen. Zo ontzorgen wij u geheel bij de overstap.

Zorg wel dat u de overeenkomst rechtsgeldig opzegt

Iedere beheerder heeft zijn eigen algemene voorwaarden. Deze kunnen dan ook afwijken. Lees dan ook goed de algemene voorwaarden door. Een besluit voor het opzeggen van de beheersovereenkomst door de vereniging van eigenaren kan enkel genomen worden tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) of tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering (BLV). Dit besluit moet vervolgens worden vastgelegd in de notulen. Dit is een rechtsgeldig besluit. Met het rechtsgeldige besluit dient u naar uw oude beheerder te gaan. Het hangt dan van de opzegtermijn af welke veelal opgenomen staat in de overeenkomst of in de algemene voorwaarden hoe lang het duurt voordat u over kunt stappen naar uw nieuwe beheerder. Heeft u vragen over dit proces of wilt u dat wij u daarmee begeleiden? Wij helpen u hier graag mee. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

VvE Beheer Rotterdam