Onze VvE diensten

Iedere Vereniging van Eigenaren is anders en heeft specifieke wensen en behoeften. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. werken wij samen aan het succes van uw Vereniging. U krijgt advies op maat en alle aspecten van het beheer kunnen door ervaren experts worden overgenomen.

Vraag direct een offerte aan

BESTEEDT UW VVE DIENSTEN ZORGELOOS UIT

Met onze VvE diensten nemen wij het beheer van uw Vereniging van Eigenaren graag voor u uit handen. Op ieder gebied staan wij uw Vereniging bij met een deskundig specialist. U kunt bij ons terecht voor technisch, bouwkundig, administratief, juridisch en bestuurlijk advies.

Wilt u het beheer van uw Vereniging liever gedeeltelijk uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben onze dienstverlening opgesplitst in pakketten, waarbij ook afzonderlijke aspecten van het beheer door onze specialisten kunnen worden overgenomen.

Met ons online platform heeft u altijd actueel inzicht in de documenten van uw Vereniging van Eigenaren en is het administratief beheer van uw Vereniging sluitend, eenvoudig en transparant. Het platform is beschikbaar voor ieder VvE-lid, met eigen taken en bevoegdheden. Ook zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat een noodgeval snel is opgelost.

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door het geven van persoonlijk en specialistisch advies tegen scherpe tarieven. Daarbij zijn onze tarieven transparant, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan.

UW VVE DIENSTEN PROFESSIONEEL UITBESTEDEN

Samen werken wij aan het succes van uw Vereniging van Eigenaren. Nu en in de toekomst. Daarbij garanderen wij een constante kwaliteit van onze dienstverlening en zorgen wij ervoor dat de administratie, financiën en rapportages van uw Vereniging altijd op orde zijn.
Ook voor maatwerkadvies over energiebesparende maatregelen of het verduurzamen van uw VvE kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met:

• Het opstellen van uw Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
• De vijfaarlijkse update van uw Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
• De jaarlijkse schouw
Bouwkundig advies

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina om de mogelijkheden voor uw Vereniging te bespreken. Wij gaan graag met u in gesprek.

PROFESSIONEEL VVE BEHEER

 

PAKKET 1: ADMINISTRATIEF, FINANCIEEL EN BESTUURLIJK VVE BEHEER

Het besturen van een Vereniging van Eigenaren is een uitdagende taak. Onze specialisten nemen het beheer graag voor u uit handen of kunnen u ondersteunen in het zelf beheren van uw Vereniging.
Meer informatie

Pakket 2: UW VVE BEHEER COMPLEET UITBESTEDEN

Het beheer van uw Vereniging voor Eigenaren volledig uitbesteden aan een professionele beheerder? Onze specialisten hebben ruime ervaring met het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaren.
Meer informatie