VvE beheer Breda

Woont u in een appartementencomplex in Breda en wilt u ontzorgt worden in het VvE beheer? Dan bent u bij 24/7 VvE Beheer B.V. aan het juiste adres. Niet is fijner om professional aan uw zijde te hebben welke u begeleid met alle vraagstukken omtrent de vereniging van eigenaren. Ons kantoor kent voor alle vakgebieden binnen de VvE een specialist, hiermee kunnen wij iedere vereniging van A tot Z ontzorgen. Hoe fijn is het om voor alle zaken één partij te kunnen bellen welke u volledig ontzorgt?!

Breda kent veel VvE’s

Met haar 185.000 inwoners kent Breda inmiddels ook veel appartementencomplexen. Zowel in de stad als buiten het centrum. Ook wordt er nog volop ontwikkeld in Breda als het gaat om bijvoorbeeld hoogbouw. Bij aanvang van een nieuw appartement is veelal door de projectontwikkelaar al een beheerder aangesteld. Het kan lonen om na de periode waarin de beheerder is aangesteld te kijken welke mogelijkheden er nog meer in de markt zijn. Daarnaast zien wij dat mede door de alsmaar strenger worden wetgeving wordt het VvE beheer vaker uitbesteed. De vraagstukken worden lastiger waardoor er behoefte is aan professioneel advies; een sparringpartner.

Welke zaken kunnen worden uitbesteed?

Zodra een VvE besluit om zaken uit te besteden zien wij dat de behoefte er is om volledig ontzorgt te worden. Wij hebben deze dienstverlening opgenomen in de volgende pakketten:
– Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer
– Totaal Ontzorgd, hierbij besteed de VvE ook het technisch beheer, inclusief 24/7 storingsdienst. Optioneel kunt u ook het groot onderhoud uitbesteden. Het meest wordt er gekozen voor totaal beheer, mede omdat er in dit pakket de kortingen op volume inkoop voor bijvoorbeeld de lift en de rioolcontracten zijn inbegrepen. Hiermee verdient de VvE al een stukje terug!

Uw VvE in Breda laten ontzorgen?

Hebben wij uw aandacht getrokken en wilt u een vrijblijvend gesprek? Samen kijken wij wat wij voor uw VvE kunnen betekenen, en dat tegen een scherpe prijs! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

breda

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice