gecertificeerd lid

Bij 24/7 VvE Beheer dragen wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel. Hieronder valt ook het certificeren van ons kantoor als VvE beheerder. Per 1 januari 2015 is het voor VvE beheerders verplicht om voor het opvragen van verzekeringsoffertes een AFM vergunning te hebben.
Daarnaast adviseren belangenorganisaties zoals Vereniging Eigen Huis en VvE Belang om in zee te gaan met een ter zake deskundig bureau: gecertificeerd en gekwalificeerd.

Gecertificeerde beheerder

24/7 VvE Beheer B.V. voert het keurmerk van de Brancheorganisatie voor VvE Beheerders (BvvB). De BvvB heeft het keurmerk samen met het Keurmerkinstituut te Zoetermeer ontwikkeld. Ons kantoor wordt dan ook door het onafhankelijke Keurmerkinstituut getoetst op de gedragscode van de BvvB. Deze gedragscode schrijft onder andere voor dat beheerders zich moeten conformeren aan de wet. Ook dienen bijvoorbeeld de beroeps- en aansprakelijkheidsverzekeringen op orde te zijn. Deze en nog vele andere zaken worden door het Keurmerkinstituut getoetst tijdens de audit.

Wilt u meer lezen over de gedragscode en het keurmerk van de BvvB? Via de volgende link treft u alle benodigde informatie aan:

Gedragscode en Keurmerk BvvB (Brancheorganisatie voor VvE Beheerders)

Ook heeft de BvvB een klachtenprotocol, deze treft u hier aan:

Klachtenprotocol BvvB (Brancheorganisatie voor VvE Beheerders)

AFM vergunning voor bemiddeling van VvE verzekeringen

De wetgever stelt dat als een VvE beheerder een offerte opvraagt voor haar klanten – VvE’s – dat zij in het bezit moet zijn van een AFM vergunning. Dit wordt geschaard onder de categorie ‘bemiddelen’. Dit kan ook ingevuld worden door ‘mee te liften’ op de vergunning van een verzekeraar of assurantie tussenpersoon.
Ons kantoor heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijke AFM vergunning. Met deze vergunning kan 24/7 VvE Beheer rechtsgeldig bij iedere verzekeraar en assurantie tussenpersoon een offerte voor de VvE opvragen. Doordat wij dit onafhankelijk kunnen aanvragen zijn wij niet afhankelijk van de verzekeringen c.q. het aanbod van een bepaalde verzekeraar of van een assurantiekantoor die mogelijk met een selectief aantal producten c.q. verzekeraars werkt.

Daarnaast mag ons kantoor bemiddelen inzake betaal- en spaarrekeningen. Ons AFM vergunningsnummer is: 12043832 en het KiFiD aansluitnummer: 300.016421.

Kiest u voor een betrouwbare beheerder, dan kiest u voor een BvvB beheerder.