VvE beheer Leiden

Wilt u het VvE beheer in Leiden uitbesteden? Dan bent u bij 24/7 VvE Beheer B.V. aan het juiste adres. Met 24/7 VvE Beheer B.V. kiest u voor een professionele en ervaren partner die u volledig kunt ontzorgen. Wij kunnen uw VvE in Leiden ondersteunen bij onder meer administratief, financieel en bestuurlijk beheer van de VvE.

U kunt hierbij kiezen voor gedeeltelijk of volledig beheer van uw VvE in Leiden. Afhankelijk van uw wensen, kan 24/7 VvE Beheer B.V. diverse beheertaken uitvoeren. Hieronder valt bijvoorbeeld ook het voorzitten van een algemene ledenvergadering en notuleren tijdens vergaderingen. Om het beheer van uw VvE in Leiden zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren, werken bij ons experts in diverse vakgebieden. Zo verzekeren wij u van uitstekend VvE beheer in Leiden.

Mogelijkheden voor VvE beheer Leiden

Bij 24/7 VvE Beheer B.V. werken we uitsluitend met ervaren experts om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Met veelzijdige kennis kunnen wij alle facetten van het VvE beheer op ons nemen. Kiest u voor VvE beheer in Leiden door ons, dan kunt u onder meer gebruik maken van:

 • Online platform voor inzage documenten, toegankelijk voor ieder VvE-lid
 • 24/7 Storingsdienst
 • Expertise van een gecertificeerde VvE beheerder
 • Zorgeloos overstappen

Gedeeltelijk VvE beheer Leiden 

Kiest u voor gedeeltelijk VvE beheer, dan verzorgen wij het administratief, bestuurlijk en financieel beheer. Dit betekent dat wij onder meer zorgen voor een gezonde financiële huishouding, administratie die op orde is, deelnemen aan een jaarlijkse algemene ledenvergadering en u op ieder moment gebruik kunt maken van ons uitgebreide online platform.

Ook  kunnen wij adviseren uw Vereniging bij het opstellen van het essentiële meerjarenonderhoudsplan, kunnen wij bij andere vergaderingen aanwezig zijn en zorgen wij voor een gestroomlijnde, goede communicatie binnen het bestuur en met de leden van de VvE. Omdat wij beschikken over een AFM vergunningsnummer, zijn wij tevens in staat om te advies uit te brengen omtrent verzekeringen en andere financiële vraagstukken.

Volledig VvE beheer Leiden

Wilt u het VvE beheer liever volledig uitbesteden, dan is dat ook mogelijk. Bij volledig VvE beheer voeren wij niet alleen de bovengenoemde taken voor u uit, maar zorgen wij ook voor technisch beheer/dagelijkse onderhoudsmeldingen en groot onderhoud. Daarnaast kunt u hierbij maken van onze 24/7 storingsdienst.

Door te kiezen voor volledig VvE beheer, wordt het bestuur en de VvE volledig ontzorgd en zorgen wij ervoor dat alle processen in goede banen worden geleid.

Zorgeloos overstappen

Wilt u het VvE beheer van uw VvE in Leiden laten uitvoeren door 24/7 VvE Beheer B.V.? Stap dan vandaag nog over. Wij zorgen dat u volledig zorgeloos kunt overstappen en stemmen dit af met uw huidige VvE beheerder. Meer weten of verdere vragen? Neem gerust contact met ons op.

leiden

Waarom 24/7 VvE Beheer?

 • Volledig en vakkundig beheer

 • Direct een specialist aan de lijn

 • 24/7 storingsdienst
 • Eigen online VvE platform
 • Transparante en scherpe tarieven
 • Gecertificeerd VvE beheer
 • Gratis overstapservice