VvE beheer Ridderkerk

VvE beheer Ridderkerk uitbesteden? Dan kiest u natuurlijk voor 24/7! Wij zijn een professioneel beheerkantoor dat gespecialiseerd is in alle VvE diensten. Ons team bestaat uit mensen die zich allemaal richten op één specifiek vakgebied. Dankzij deze veelzijdige samenstelling kunnen wij allerlei beheerstaken voor u uitvoeren. Of het nu gaat om administratieve, financiële, bestuurlijke of dagelijkse technische kwestie gaat. Voor elke taak hebben wij de juiste specialist. De gemeente Ridderkerk telt ruim 45.000 inwoners. Door het toenemende aantal inwoners, komen er steeds meer wijken gebouwen bij, zoals de nieuwste wijk Drievliet/Het Zand. Deze wijk telt ongeveer 11.000 inwoners. In een grote wijk als Drievliet/Het Zand is er natuurlijk behoefte aan een professionele beheerder, die erop toeziet dat uw gebouw goed wordt onderhouden, zodat er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Met onze expertise en ervaringen bieden wij u maatwerk en de juiste ondersteuning voor het VvE Beheer in Ridderkerk.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Ridderkerk

Het beheer van een vereniging van eigenaren kost erg veel tijd en vraagt om de juiste kennis. Wij nemen het VvE Beheer in Ridderkerk voor u uit handen en zorgen ervoor dat alle beheerstaken voor uw vereniging worden uitgevoerd. Zo ondersteunen wij u bij het uitvoeren van de administratieve, financiële en bestuurlijke taken. We organiseren vergaderingen, zien erop toe dat facturen worden voldaan en zorgen ervoor dat uw Vereniging van Eigenaren financieel gezond wordt.

Technisch beheer/dagelijks onderhoudsmeldingen en groot onderhoud

Met onze hulp kan uw gebouw altijd goed onderhouden. Dit doen wij aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan. Voordat er renovaties of onderhoudstaken worden uitgevoerd, vragen wij offertes voor u aan bij schilders, loodgieters en bouwbedrijven. Samen met de VvE zien we erop toe dat de taken goed worden uitgevoerd. Dankzij onze deskundige begeleiding wordt uw VvE in Ridderkerk weer succesvol.

ridderkerk

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Vertrouwd en deskundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice