VvE beheer Vlaardingen uitbesteden?

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan. Kies dan voor 24/7 VvE Beheer. Ons allround beheerkantoor heeft een jarenlange ervaring en werkt met deskundige specialisten.

Vraag direct een offerte aan

Uw VvE beheerder in Vlaardingen

Uw VvE Beheer in Vlaardingen uitbesteden? Wij staan u hierbij graag bij. Ons allround beheerkantoor heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het beheren van vereniging van eigenaren. Wij werken met ervaren mensen die gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied. Zo bestaat ons team onder meer uit administrateurs, accountmanagers en bouwkundige specialisten. Dankzij onze veelzijdige team kunnen wij u dus op ieder vlak bijstaan en bieden wij u kwaliteitsborging. Vlaardingen telt ruim 72.000 inwoners. Deze gemeente is opgedeeld in diverse wijken. Door het toenemende aantal inwoners zijn er diverse nieuwbouwprojecten en nieuwe wijken in ontwikkeling, zoals de Buitenplaats Van Ruytenburch en de bouw van een nieuwe wijk aan de Rivierzone. In deze nieuwe wijken is er natuurlijk ook behoefte aan een professionele en betrouwbare VvE Beheerder. Wij zijn een beheerkantoor dat alle beheerstaken planmatig uitvoert, controleert en het budget bewaakt.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer in Vlaardingen

Wij voeren een tal van beheerstaken uit. Zo kunt u ons ook inzetten voor het administratief, financieel en bestuurlijk beheer. Wij bieden u ondersteuning bij onder meer het opstellen van het jaarverslag, het regelen van verzekeringen, het controleren van contracten en polissen, het administreren van contracten en het organiseren van de algemene ledenvergadering. Kortom: met ons VvE Beheer in Vlaardingen nemen wij u veel werk uit handen!

Bouwkundig en technisch VvE in Vlaardingen

Voor elke taak hebben wij de juiste expert. Onze bouwkundige specialist kan u advies geven over het onderhoud van het gebouw. Ook zorgen wij ervoor dat uw gebouw technisch in een goede conditie blijft. Hierbij houden wij ons vooral aan het Meerjaren Onderhoudsplan. Wij helpen u met het opstellen en bijhouden van dit plan. 24/7 VvE Beheer heeft maar één doel: de bewonerstevredenheid hoog houden.

VvE Beheer Vlaardingen