Uw VvE beheerder in Vlaardingen

Uw VvE Beheer in Vlaardingen uitbesteden? Wij staan u hierbij graag bij. Ons allround beheerkantoor heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het beheren van vereniging van eigenaren. Wij werken met ervaren mensen die gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied. Met ons veelzijdige team kunnen wij u op ieder vlak bijstaan en bieden wij u kwaliteitsborging. Vlaardingen telt ruim 72.000 inwoners. Deze gemeente is opgedeeld in diverse wijken. Door het toenemende aantal inwoners zijn er diverse nieuwbouwprojecten en nieuwe wijken in ontwikkeling, zoals de Buitenplaats Van Ruytenburch en de bouw van een nieuwe wijk aan de Rivierzone. In deze nieuwe wijken is er natuurlijk ook behoefte aan een professionele en betrouwbare VvE Beheerder. Wij zijn een beheerkantoor dat alle beheerstaken planmatig uitvoert, controleert en het budget bewaakt.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer in Vlaardingen

Wij voeren een tal van beheerstaken uit. Zo kunt u ons ook inzetten voor het administratief, financieel en bestuurlijk beheer. Wij bieden u ondersteuning bij onder meer het opstellen van het jaarverslag, het regelen van verzekeringen, het controleren van contracten en polissen, het administreren van contracten en het organiseren van de algemene ledenvergadering. Kortom: met ons VvE Beheer in Vlaardingen nemen wij u veel werk uit handen!

Technisch beheer/dagelijkse onderhoudsmeldingen en groot onderhoud

Voor elke taak hebben wij de juiste expert. Aan de hand van een actueel meerjarenonderhoudsplan zorgt de VvE dat zij zelf aan het roer zit. Wij kunen helpen u met het opstellen en bijhouden van dit plan. Indien de VvE ervoor kiest om totaal ontzorgd te worden, dan maakt zij automatisch gebruik van onze storingsdienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

vlaardingen

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice