Uw VvE beheerder Dordrecht

VvE beheer in Dordrecht onbezorgd uitbesteden? Comfortabel wonen in uw appartementencomplex in Dordrecht? 24/7 VvE Beheer zorgt hiervoor. Wij regelen het VvE Beheer in Dordrecht voor u. Als allround beheerkantoor voeren wij diverse beheertaken uit. Zo kunt u bij ons terecht voor administratieve, financiële, bestuurlijke, technische kwesties en projecten als groot onderhoud. De gemeente Dordrecht telt ruim 118.300 inwoners en is hiermee de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Door het groeiende aantal inwoners vinden er diverse nieuwbouwprojecten plaats, zoals de wijk Wilgenwende. In een nieuwe wijk of een nieuw complex is er natuurlijk behoefte aan een deskundige VvE Beheerder die ervoor zorgt dat het woonplezier optimaal blijft.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer in Dordrecht

Een Vereniging van Eigenaren dient natuurlijk bestuurd te worden. Dit is echter geen eenvoudige klus. Zo moet men op de hoogte zijn van tal van zaken en wetgevingen. 24/7 VvE Beheer gaat graag samen met de VvE aan de slag. Ons team kan de Algemene Ledenvergadering leiden, notuleren of de rol als bestuurder uitvoeren uw VvE in Dordrecht. Als u het VvE Beheer in Dordrecht aan ons uitbesteedt, krijgt u via het online platform inzicht in alle lopende zaken. In deze online omgeving vindt u de notulen, facturen en contracten terug.

Technisch beheer en groot onderhoud voor VvE’s in Dordrecht

Ook op het gebied van groot onderhoud en technische kwesties zijn wij er voor u. Ons team kan advies geven over het onderhouden van het complex. Ook zorgen wij ervoor dat uw gebouw in een technisch goede conditie blijft. Hierbij houden wij ons aan het meerjarenonderhoudsplan. Bovendien kunnen wij dit plan voor u opstellen en bijhouden. Met het beheer van uw VvE in Dordrecht hebben wij maar één doel voor ogen: een zo hoog mogelijke bewonerstevredenheid.

dordrecht

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice