Uw VvE beheerder in Rijswijk

Het VvE beheer van uw Vereniging in Rijswijk uitbesteden? Wij voeren als allround beheerkantoor graag het beheer van uw appartementenbouw in Rijswijk uit. Als beheerkantoor weten wij precies hoeveel tijd het kost om een Vereniging van Eigenaren te beheren. Wij nemen deze taak graag van u over. Ons team bestaat uit specialisten met een eigen expertise. Hierdoor beschikken wij over alle kennis die nodig is om een goed functionerende vereniging van eigenaren te realiseren. De gemeente Rijswijk ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft. Deze gemeente telt 50.000 inwoners en maakt deel uit van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Het is een van de groenste gemeentes van Nederland. Een van de nieuwste wijken is de wijk RijswijkBuiten. Deze nieuwe wijk is nog niet helemaal klaar en er komen dus nog steeds woningen en appartementencomplexen bij. In zo’n nieuwe wijk als RijwijkBuiten is een goed functionerende VvE van belang. Wij nemen deze taak graag op ons.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Rijswijk

Wilt u een VvE oprichten in een nieuwe buurt in Rijswijk? Dan helpen en adviseren wij u hier graag bij. Zo bieden wij u ondersteuning bij het opstellen van een plan en de inschrijving in de KvK. Verder kunnen wij ook de bestuurstaak op ons nemen. Hierbij adviseren u wij u bij elke beslissing. Verder organiseren wij de Algemene Ledenvergaderingen, zorgen we voor de notulen en houden we de administratie bij. Ook ondersteunen wij u bij het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Samen doen we er alles aan om uw vereniging van eigenaren er financieel goed voor te laten staan.

Technisch beheer/dagelijkse onderhoudsmeldingen en groot onderhoud

Met ons VvE Beheer in Rijswijk blijft uw gebouw in een goede staat. Wij zijn er ook voor het technische en het groot onderhoud. Ons team zorgt ervoor dat alle geplande onderhoudstaken op tijd en correct worden uitgevoerd. Hierdoor blijven de gemeenschappelijke ruimtes schoon en netjes onderhouden. Ook bij defecten aan de lift of de verlichting staan wij direct voor u klaar. Met ons beheer in Rijswijk hebben wij maar een doel: een zo hoog mogelijke bewonerstevredenheid.

Tijd voor een frisse wind door uw VvE? Maak vandaag nog een afspraak!

Is het tijd een frisse wind door uw VvE en wilt u alle zaken weer eens goed tegen het licht houden? En wilt u meer informatie over wat wij voor uw vereniging van eigenaren kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag toe welke meerwaarde wij binnen uw vve zullen zijn.

Stap over van beheerder

Het overstappen van een beheerder begeleiden wij voor u. Samen kijken wij wat er nodig is om de overstap soepel te laten verlopen. Waar uw huidige administratiekantoor ook is gevestigd, desgewenst halen wij het fysieke dossier op. Zelf werken wij met een digitaal dossier, waardoor u altijd en overal, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw gegevens online kunt raadplegen in een beveiligde omgeving. Zo bent u altijd up to date!

rijswijk

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice