Uw VvE beheerder in Capelle aan den IJssel

VvE Beheer Capelle aan den IJssel uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van een eigen online platform, kwaliteitsborging en een perfecte service. Ons beheerkantoor levert diverse diensten in de regio Rotterdam, waaronder in de gemeente Capelle aan den IJssel. Capelle aan den IJssel, oftewel Capelle, welke ruim 66.000 inwoners telt. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw is deze plaats flink uitgebreid en zijn er heel wat wijken bijgekomen, waaronder de woonwijk Fascinatio, welke ruim 2300 inwoners telt. In de nieuwe wijken van Capelle aan den IJssel is er behoefte aan een professionele beheerder voor vereniging van eigenaren die alle beheerstaken volgens schema uitvoert en het budget bewaakt.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Capelle aan den IJssel

Wilt u inzicht in de lopende zaken van uw VvE in Capelle aan den IJssel? Of wilt u dat de boekhouding op orde is? Met ons uitgebreide dienstenpakket ontzorgen wij u en heeft u weer overzicht. U kunt ons onder meer inzetten voor het administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer van uw complex in Capelle aan den IJssel. Hierbij heeft u toegang tot een online platform waarin u alle informatie terugvindt, zoals betaalde facturen, brieven en notulen.

Technisch VvE beheer en groot onderhoud Capelle aan den IJssel

Lekkage in uw gebouw? Of zijn de gemeenschappelijke ruimtes vies? Wacht als vereniging van eigenaren dan niet te lang met het onderhoud en het uitvoeren van renovaties. Te lang uitstel leidt tot nog meer schade en minder woonplezier.  Ook zijn wij er voor het groot onderhoud en technisch/dagelijks beheer in Capelle aan den IJssel.

capelle

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice