VvE beheer Gouda besteed u onbezorgd aan ons uit.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Ons team van specialisten staan klaar om uw vereniging van eigenaren te ontzorgen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aanOf bel ons 085 060 38 39

Uw VvE beheerder in Gouda

VvE beheer Gouda uitbesteden? Wij zijn een deskundige allround beheerder welke iedere vereniging van eigenaren kan adviseren op het gebied van het beheren van appartementencomplexen. Een goed functionerende Vereniging van Eigenaren zorgt voor een gebouw waar de bewoners met plezier wonen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u hier graag bij. Gouda is de twaalfde gemeente van Zuid-Holland en telt ruim 71.000 inwoners. Het is de op één na grootste gemeente binnen het Groene Hart. Gouda is verdeeld in negen wijken, waarvan de nieuwste wijk Westergouwe erg in trek is. Ook in de nieuwe wijken zijn wij actief. Heeft uw vereniging van eigenaren advies nodig bij het beheer of bent u ontevreden over uw huidige beheerder? Ons team van specialisten staan u graag bij in het adviseren van uw vereniging.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE Beheer Gouda

Het bestuur verzorgt voor de vereniging van eigenaren jaarlijks de ALV, regelt de boekhouding, int de ledencontributie, bestuurt de Vereniging van Eigenaren en stelt de jaarlijkse financiële plannen op. In deze taken gaat veel tijd zitten. Ons team van specialisten in het beheren van vereniging van eigenaren kunnen u hierbij helpen en ontzorgen. Wij organiseren de  jaarlijkse Algemene Ledenvergaderingen, versturen wij de uitnodigen, notuleren, controleren we facturen, houden de boekhouding bij, stellen de jaarlijkse begroting op en nog veel meer. Samen houden wij uw VvE gezond.

Bouwkundig en technisch VvE Beheer Gouda

Wij zijn er ook voor het duurzame onderhoud van uw gebouw en onverhoopte mankementen. Wij helpen u bij het opstellen en bijsturen van een Meerjaren Onderhoudsplan. Bovendien zien wij erop toe dat de onderhoudstaken planmatig worden uitgevoerd door de goede bedrijven. Zo bent u er zeker van dat de gemeenschappelijke ruimtes er netjes uit blijven zien. Heeft u zelf een bedrijf welke het onderhoud uitvoert? Dan sturen wij deze voor u aan. Ook regelen wij noodzakelijke reparaties en renovaties en controleren het eindresultaat. Dankzij ons deskundige VvE Beheer in Gouda heeft u geen zorgen meer en heerst er een fijne woonsfeer.

VvE Beheer Gouda