Uw VvE beheerder in Zwijndrecht

VvE beheer Zwijndrecht uitbesteden? Samen met een team aan ervaren specialisten adviseren wij u bij alle taken welke hierbij komen kijken. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers dagelijks voor ons klanten klaar. De gemeente Zwijndrecht telt ruim 44.300 inwoners. De gemeente bestaat uit zes wijken. Dit zijn het Centrum, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Noord, Nederhoven, Walburg en het Buitengebied. Verder behoort het dorp Heerjansdam ook tot de gemeente. De wijken Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht en Nederhoven, zijn de buitenwijken van Zwijndrecht. In deze groene buurten is er behoefte aan een ervaren VvE Beheerder.

Administratief, financieel en bestuurlijk VvE beheer Zwijndrecht

Het uitbesteden van het VvE Beheer in Zwijndrecht zorgt voor een prettige leefomgeving. Wij bieden bijvoorbeeld een professionele begeleiding aan bij het bestuur. Daarnaast ondersteunen en adviseren wij u bij het nemen van beslissingen over belangrijke zaken voor het complex. Ook kunnen wij u helpen en ontzorgen bij het organiseren van de Algemene Ledenvergadering, notuleren en zorgen ervoor dat alle administratieve activiteiten worden uitgevoerd.

Technisch beheer/dagelijkse storingsmeldingen en groot onderhoud

Het team van 24/7 VvE Beheer zorgt voor een professioneel beheer complex in Zwijndrecht. Samen met de uw en de VvE kijken wij wat wenselijk is. U bent er dan zeker van dat de gemeenschappelijke ruimtes in een goede staat blijven. Bovendien zorgen wij voor de uitvoering van noodzakelijke herstelwerkzaamheden.

zwijndrecht

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
  • Gratis overstapservice