Wie is 24/7 VvE Beheer B.V. en wat kunnen wij voor u betekenen?

Schakel 24/7 VvE Beheer B.V. in voor uw VvE. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Wij begeleiden uw VvE bij de diverse beheerstaken, bouwkundige zaken en nog veel meer. 24/7 VvE Beheer, uw partner in VvE Beheer.

Vraag direct een offerte aan!Of bel ons 085 060 38 39

Over 24/7 VvE Beheer

24/7 VvE Beheer B.V. is er voor iedere VvE. Wij zijn er om uw VvE volledig en vakkundig te ontzorgen bij het beheer. Samen hebben wij één doel: uw VvE succesvol te maken en te houden.

Wat doet kunnen wij voor u betekenen?

24/7 VvE Beheer B.V. is een allround beheerkantoor. Ons gemotiveerde team bestaat uit ervaren experts die zich hebben gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Zo werken wij met bouwkundige specialisten, administrateurs en accountmanagers. Wij kunnen u dan ook op ieder vlak bijstaan en bieden een professionele dienstverlening. Hierdoor leveren wij u de kwaliteit die uw VvE verdient.

Ontdek onze diensten

Wij bieden meerdere VvE beheersdiensten aan: – Technisch beheer – Bouwkundig beheer – Administratief beheer – Financieel beheer Onze specialisten begeleiden u bij iedere beheerstaak van uw VvE. Voor elke taak hebben wij de juiste expert. Dit betekent dat u bij elke beheerstaak te maken heeft met slechts één contactpersoon. Wel zo duidelijk en overzichtelijk.

Onze drijfveren

Het team van 24/7 VvE Beheer B.V. stoort zich al jaren aan de passieve houding van beheerders. Wij zagen dat het anders kan: effectiever, socialer en sneller. Het is ons streven om uw VvE tot een succes te maken, zodat de bewonerstevredenheid hoog blijft. Wij ondersteunen en adviseren u met tal van beheerstaken maar ook bij bouwkundige en technische vraagstukken. Wij hanteren korte communicatielijnen, zodat wij u snel kunnen helpen. Met ons diverse dienstenpakket, onze jarenlange ervaring en klantvriendelijke aanpak onderscheiden wij ons van andere beheerkantoren. Voor ieder vak gebied werken wij met een specialist, zo hebben wij o.a. bouwkundigen in dienst en mensen met een financiële achtergrond.

Standaardpakketten met vaste tarieven

24/7 VvE Beheer B.V. heeft standaardpakketten samengesteld. Hierdoor ontstaat er geen onduidelijkheid over de tarieven. U heeft dus niets te maken met vervelende verrassingen achteraf. Zo weet u waar u als VvE aan toe bent, iets dat weer zekerheid biedt.

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen is ons kantoor ook buiten werktijden bereikbaar. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en helpt u bij het oplossen van storingen, lekkages of andere ongemakken. Met deze service ontzorgen wij u.

Hebben wij uw aandacht gewekt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!