Locatie

Londen 2
2993LA Barendrecht

Reparatieverzoeken

Reparatieverzoeken meldt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via:
https://login.convect.nl/
of via de Convect App

Telefonisch bereikbaar

Ma – vr: 9.00 – 13.00
Za – zo: gesloten
085 060 38 39

Onze drijfveren

Wij zien dat veel VvE beheerders enkel administratief beheer aanbieden of zich enkel specialiseren bij begeleiding van groot onderhoud. Om beter VvE beheer aan te kunnen bieden zijn wij hiermee aan de slag gegaan. Met ons professionele team leveren wij volledig en vakkundig beheer. Wij staan Verenigingen van Eigenaren op ieder gebied bij met deskundige specialisten. Ook hanteren wij maximale transparantie, vaste tarieven en kort communicatielijnen. Wilt u weten wat wij voor uw Vereniging kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.

icoon visieOnze visie

Meer dan ooit ligt de nadruk op financieel gezondere VvE’s en beter onderhoud van gebouwen. Vanuit onderzoek is gebleken dat een derde van de VvE’s onvoldoende functioneert, wat leidt tot verval van het onroerend goed. Daarbij speelt ook verduurzaming een belangrijke rol. Wij helpen hierbij.

Onze kernwaarden:

  • Laten zien dat het anders kan
  • De klant staat centraal
  • Transparant en duidelijk
  • Innovatie en technologie helpen ons verder

Wij geloven in duurzaam en succesvol VvE beheer. Daarbij onderscheiden wij ons door het leveren van volledig en deskundig beheer. Voor ieder aspect hebben wij eigen specialisten in dienst en hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk. Wij hanteren maximale transparantie en korte communicatielijnen. Persoonlijk en innovatief. Wij laten zien dat VvE beheer anders kan.

Wij streven naar optimale klantgerichtheid. Dichtbij, maar ook online. Innovatie en online zichtbaarheid zijn voor ons belangrijke doelen, waarbij wij ook online dichtbij willen zijn. Dit doen wij door onze online zichtbaarheid te vergroten en via social media direct benaderbaar te zijn. Daarmee brengen wij onze dienstverlening nog dichterbij en een stap verder in ons doel om de best gewaardeerde VvE beheerder van Nederland te worden.

icoon missieOnze missie

24/7 VvE Beheer is de professionele beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren. Wij kunnen de VvE volledig en vakkundig beheer op administratief, financieel, werkzaamheden voor groot onderhoud, technisch en bestuurlijk niveau ondersteunen. Met ons complete dienstenpakket, onze jarenlange ervaring, transparante en klantvriendelijke aanpak onderscheiden wij ons van andere beheerkantoren.

Wij staan altijd voor onze klanten klaar. Onze specialisten begeleiden en ondersteunen u bij elk aspect binnen uw VvE. Ook hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk. U kunt ons bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken en u heeft op elk moment van de dag actueel inzicht via onze online omgeving.

Bij ons weet u waar u aan toe bent. U ontvangt geen vervelende verrassingen achteraf. Wij hanteren vaste tarieven afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij leveren totaalpakketten die uw VvE volledig ontzorgen.

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door het geven van persoonlijk en specialistisch advies tegen scherpe tarieven. Daarbij garanderen wij een constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Samen werken wij aan het succes van uw VvE. Nu en in de toekomst. Ook voor maatwerkadvies over energiebesparende maatregelen of het verduurzamen van uw VvE kunt u bij ons terecht. Samen kijken wij hoe wij uw Vereniging het beste kunnen adviseren.

Waarom 24/7 VvE Beheer?

  • Volledig en vakkundig beheer

  • Direct een specialist aan de lijn

  • 24/7 storingsdienst
  • Eigen online VvE platform
  • Transparante en scherpe tarieven
  • Gecertificeerd VvE beheer
samenwerking scaled