Convect app

Naast reparatieverzoeken via de Convect VvE App nu ook nieuwe bestuurs functionaliteiten beschikbaar

Heeft u een reparatieverzoek? Dan kon u deze al gemakkelijk via de Convect VvE App indienen. Zodra u uw reparatieverzoek indient, dan kunt u tevens gemakkelijk een foto of meerdere foto’s toevoegen. Alle ingediende reparatieverzoeken zijn tot een jaar geleden inzichtelijk.
Indien er al een reparatieverzoek voor hetzelfde euvel is ingediend door een medelid, dan ziet u deze ook direct staan.

Raadpleeg nu als bestuurslid ook de actuele ledenlijst via de app van Convect

Vanaf nu is het mogelijk om ook de actuele ledenlijst via de Convect App te raadplegen. Hierdoor heeft ieder bestuurslid de meest actuele gegevens van de VvE binnen handbereik.

Actueel geldende regels van de VvE checkt u gemakkelijk via de app

Voor ieder lid is het nu ook mogelijk om alle geldende regels via de Convect App te raadplegen. Zo controleer je gemakkelijk bijvoorbeeld welk modelreglement op uw VvE van toepassing is en welke regels hierin zijn opgenomen. Ook de regels van de Akte van Splitsing zijn per VvE hierin zichtbaar.  Super simpel en overzichtelijk.

Convect ontwikkeld door, ook met de App

Convect Software voor VvE beheerders blijft door ontwikkelen. Inmiddels zijn al vele functies beschikbaar via de App. Check regelmatig de app van Convect om te zien welke nieuwe functionaliteit is toegevoegd.

Installeren van de Convect App

De app is beschikbaar voor zowel Android als voor iOS (Apple). Deze kunt u downloaden in de Playstore of de App Store. In de store gebruikt u de zoekterm: Convect VvE. U logt in met uw Convect wachtwoord. In de bijlage van deze brief vindt u de gegevens om de eerste keer in te loggen. Nadat u de eerste keer bent ingelogd kunt u vervolgens deze login gebruiken voor de app.

Ons kantoor maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke VvE Software van Convect. Deze software is continue in ontwikkeling. Hier valt natuurlijk ook de app onder. Naast het indienen van reparatieverzoeken is het voor het bestuur ook mogelijk om declaraties in te dienen. Daarnaast wordt er door Convect gewerkt aan nieuwe functies welke de aankomende tijd verder worden ontwikkeld.